Tilslutninger – Elektrisk

Vi overholder vores høje standarder, selv når det kommer til vores stikforbindelser og tilslutningssystemer: Vi installerer kun stikforbindelser fra kendte producenter.

På forespørgsel, kan vi montere tilslutninger individuelt i overensstemmelse med dine krav.

Fittings

Flange, Tri-Clamp tilslutning eller skruefittings? Uanset hvad du behøver, skal den mekaniske sammensætning, materialet og især kompressionskvaliteten være rigtigt!

Valget af procestilkobling til en slange er tilpasset på dit system.

Ledningssæt

Tilslutningskablerne , her tilbyder vi mange muligheder og er i øvrigt kompatibel med systemerne fra alle førende producenter.

Endekapper

Den perfekte finish: Endekapperne sikker at overgangen fra varmeslangen til den elektriske tilslutning udføres korrekt.

Det rigtige valg af endekappe afhænger af din applikation, vi er her for at rådgive dig!

Varmeslanger – Ekstern beskyttelse

Den eksterne beskyttelse betyder rigtig meget for varmeslangens levetid.

Designet afhænger af applikationen i indendørs eller udendørs område. For vores standardvarmeslanger tilbyder vi polyamidflettet samt forskellige typer PA og TPE rillerørsslanger. Derudover tilbyder vi også galvaniseret metalnet eller rustfrit stålnet.

 

Varmeslange beskyttelsessupport

Ophængning

 Denne ophængningssupport sikrer en optimal fastgørelse af varmeslangen i hængende miljø.

Varmeslanger – Spiralfjedre

Ophængning

Spændfjeder og spiralfjeder med rustfri holdebeslag muliggør en bred vifte af hældninger på kurver på varmeslangen og beskytter samtidig varmeslangen når den f.eks. anvendes med varmepistol.

 

Temperaturfølere

Varmeslangerne produceres med integreret temperaturfølere (Pt100 eller termoelementer): Du er dermed på den sikre side, da vi kun levere de absolut bedste komponenter til måling af temperaturen i varmeslangerne.

Isolerende muffe

Den fleksible isoleringsmuffe lavet af 100% silikone elastomer anvendes på lige og vinklede forbindelsesled. Det giver den nødvendige isolering og tjener samtidig til mekanisk beskyttelse og kontaktbeskyttelse af forbindelsesstedet.