Lund & Sørensen | El-varme | IR varmelegemer

Infrarøde varmelegemer

Infrarøde keramiske varmekakler anvendes i alle industrielle opvarmningsprocesser, hvor varmeoverførsel ikke kan ske ved kontakt- eller konvektionsvarme. Er det nødvendigt med hurtig opvarmning og nedkøling, kan man med fordel bruge quartz eller tungstensvarmelegemer.

Lund & Sørensens infrarøde varmelegemer har meget høj energieffektivitet på grund af en avanceret produktionsteknologi, og fordi kun de bedste materialer bruges. De infrarøde varmelegemer, vi sælger, har en emmisionsfaktor på 0,96, hvilket er meget tæt på det bedst mulige (1,0).

 

Keramiske elementer
Quartz Elementer
Quartz Tungsten/Halogen
Tilbehør
 

Infrarøde emittere og moduler anvendes i adskillige industrielle varmeprocesser: Tørring og hærdning af belægninger, formning, prægning, laminering, sammenføjning, svejsning, bruning, opvarmning, forvarmning og kimreduktion. Heraeus infrarøde emittere er lavet med erfaring fra tusinder af applikationer. Kun de bedste materialer og teknologier garanterer den bedste ydeevne for de infrarøde emittere, også i industrielle processer, der udgør en reel udfordring. En bred vifte af emittere, moduler og systemer giver dig mulighed for at finde den helt ideelle infrarøde løsning til din industrielle proces. 

IR-Round-Infrared-Heater
Special emittere
Kulstof emittere
Twin Tube emittere
Round-Tube-Infrared-IR-Emitters-Lund-Sorensen-LS-INNOTEK
Round Tube emittere