INNOVATION OG TEKNOLOGI

 

ET MODERNE AUTOMATIONSHUS

Hos L&S Automation rådgiver vi dig omkring udvikling af styretavler, UL-tavler, automationsløsninger samt komplette proces- og maskinanlæg.

Lund & Sørensen – Automation er i dag førende inden for udviklingen af styretavler, UL-tavler, automationsløsninger samt komplette proces- og maskinanlæg. INNOTEK blev grundlagt i 2000, og siden starten har kvalitet og det gode håndværk været i højsædet.

I 2014 blev INNOTEK en del af Lund & Sørensen A/S, og tilsammen har de to virksomheder mere end 40 års erfaring inden for automations- og styringsløsninger. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi har de kompetencer, der skal til for at gennemføre såvel store som små projekter. Visioner, pionerånd og ikke mindst faglig dygtighed har gjort det muligt for os at udvikle virksomheden med en hastighed og i et omfang, som vi er stolte af.

Hos Lund & Sørensen – Automation lægger vi vægt på både faglighed og gode kunderelationer. Det betyder, at vi leverer automationsløsninger af høj kvalitet og samtidig bygger stærke og langvarige relationer med både kunder og leverandører.

PLC og SCADA
PROGRAMMERING
KONSTRUKTION OG DESIGN
PRODUKTION
AF UL TAVLER
TAVLEPRODUKTION
PROCES- &
PRODUKTIONSOPTIMERING
UDVIKLING &
PROJEKTERING
INSTALLATION & SERVICE
DATA IN THE CLOUD

Industri 4.0

Industri 4.0 er den fjerde industrielle revolution dækker bl.a. over den hastige udvikling inden for digitalisering, robotteknologi, sensorer, Big data, Internet of Things, kunstig intelligens.

Hos Lund & Sørensen arbejder vi med disse teknologier, som rummer mange muligheder, og der er ikke nogen direkte opskrift på, hvordan begrebet skal opfattes og tages i brug. Derfor er det op til de enkelte virksomheder at skabe deres egen Industri 4.0-strategi, baseret på deres forretningsmodel og de ressourcer, de har til rådighed.

Så lad os tage dialogen, så vi kan finde den rigtige løsning som passer til jer.