Lund & Sørensen | El-varme | Varmeslanger | Analyse slanger

Varmeslanger til analysemåling

Når det kommer til transport af gasholdige medier inden for et bestemt temperaturområde, kan vi hjælpe dig med markedets bedste løsninger.

Vores analyse varmeslanger kan opvarmes fleksibelt og sikre, bestemte temperaturer holdes pålideligt ved måling af udstødninger fra motorer, ovne og industri samt luft- og miljøværdier.

Varmeslanger – Standard analyse

Vores varmeslanger indenfor analysemåling anvendes bl.a. inden for bilindustrien. Afhængigt af modellen er disse i stand til at måle udstødningsgasser fra 200° C til maksimalt 400°C. Dugpunktdannelse forhindres pålideligt, og muligheden for forvrængning af aflæsningerne eller tilstopning af slangen gennem snavsede partikler kan udelukkes. På forespørgsel kan vi også producere vores analysevarmeslange med en yderkappe af rustfrit stålflet eller andre designs. Slangens prøveudtagningsledning kan opvarmes fleksibelt og holder temperaturen konstant under måling.

Varmeslanger til høje temperaturer

Når tingene virkelig begynder at være varme, er vores opvarmede varmeslange med højtryksrør den helt rigtige løsning. Måling af specielt høje udløbs-temperaturer på op til 800°C, fx fra en motor, udføres gennem en medium sensor, der sikrer en særlig nøjagtig regulering af temperaturen. Risikoen for medarbejderskade minimeres også gennem varmeisolering, og dugpunktsdannelse og dets uønskede bivirkninger undgås effektivt.

Varmeslanger – Standard analyse

– med udskiftelig kerne til industriel måling

Den udskiftelige kerne gør varmeslangerne endnu mere økonomiske. Når slangen bliver blokeret, kan du simpelthen genbestille kernen på en omkostningseffektiv og hurtig måde. Fjern blot den blokerede kerne, læg en ny kerne i og fortsæt med produktionen! Med vores varmeslange, er det muligt at have 2 udskiftelige PTFE eller PFA-kerner, så der fortage måling af to forskellige gasser samtidig. Begge analyselinjer samles i en slange og opvarmes.

Varmeslange – Analyse

– med stålflettet yderkappe

Når trykket bliver stort, kan denne robuste varmeslange anvendes. Den er produceret for anvendelse i områder, hvor miljøforholdene er særlige hårde, f.eks. i mobile applikationer, hvor den yderkappe af stålflet er særdeles holdbar. Vi tilbyde valget mellem galvaniseret stål eller rustfri stål flet til beskyttelse af varmeslangen.

Når trykket kommer til at skubbe: Denne KLETTI varmeslange er også gennemført på de områder, hvor miljøforholdene er særligt hårde, f.eks. I mobile applikationer, som følge af den stærke holdbarhed af stålets ydre lag. Vi tilbyder dig valget mellem galvaniseret stål eller rustfrit stål til beskyttelse af slangen.

Varmeslange – Analyse

Kundedesignet

Din efterspørgsel – vores udfordring: Hvis du har behov for tilpassede løsninger uden for vores produktportefølje, skal du bare kontakte os!

Vi brænder for til at finde den ideelle løsning til dig:

For eksempel udviklede vi denne fleksible varmeslange med en særlig lille ydre diameter i tæt samarbejde med en af ​​vores kunder: Det muliggør enkel, perfekt håndtering.